Ανδρόνικος Καράκης

karakis.jpg

Ανδρόνικος Καράκης

Ο Ανδρόνικος Καράκης γεννήθηκε το 1999 στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την ειδικότητα του μάγειρα.

Από την ηλικία των 7 ασχολείται με τον παραδοσιακό χορό, με ερέθισμα από τον πατέρα του που υπήρξε μουσικός(παραδοσιακά κρουστά) αλλά και χορευτής δίπλα στον δάσκαλο Κώστα Γκιτέρσο.

Ξεκίνησε τον χορό σε συνοικιακό σύλλογο της Λάρισας με δάσκαλο τον Σωτήρη Καραβασίλη, παρακολουθώντας πολλά σεμινάρια παραδοσιακού χορού και συμμετέχοντας σε πληθώρα παραστάσεων και λοιπών εκδηλώσεων.

Το 2021 ξεκίνησε για πρώτη φορά να διδάσκει αφιλοκερδώς χορό στον Σύλλογο Βλάχων Φοιτητών Λάρισας στο ΤΕΙ της πόλης, ενώ από το ίδιο έτος αποτελεί μέλος της χορευτικής ομάδας του ΚΕ.Λ.Ε.  Από το 2022 μετά από προτροπή των δασκάλων Κώστα Γκιτέρσου και Ειρήνης Σιαμπέτα αναλαμβάνει υπεύθυνος διδασκαλίας στο παράρτημα του ΚΕ.Λ.Ε. στην πόλη των Φαρσάλων.

Από το 2017 ως απόφοιτος του Μ.Σ.Λ., απασχολείται επαγγελματικά πλέον με τα παραδοσιακά κρουστά παίζοντας σε πολλές μουσικοχορευτικές παραστάσεις και εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αποτελεί επίσης ιδρυτικό μέλος της παραδοσιακής ορχήστρας «Βλάμηδες».

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2024 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.