Νέα-Ανακοινώσεις

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 14:00

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΕ.Λ.Ε.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΕ.Λ.Ε. Τα μέλη και οι φίλοι του διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές στο κατάμεστο από κόσμο οικογενειακό κέντρο Ακρόπολις.

Η ορχήστρα του Κώστα Κωστούλη διασκέδασε τους παρευρισκόμενους σε ένα γλέντι που κράτησε από τις 14.00 το μεσημέρι μέχρι τις 22.00μ.μ. Τις ευχές εκ μέρους του ΚΕ.Λ.Ε. εξέφρασε η Ειρήνη Σιαμπέτα (Δασκάλα, ιδρύτρια  και ψυχή του ΚΕ.Λ.Ε. από το 1995), ενώ αναφέρθηκε και στο πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2024.

Το ΚΕ.Λ.Ε. ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν, τους εθελοντές που βοήθησαν, όλους όσους προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο και τέλος τους ακούραστους δασκάλους – συνεργάτες του ΚΕ.Λ.Ε. που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στα ιδανικά, τις αξίες και τα πιστεύω του Κέντρου Λαογραφικών Ερευνών Λάρισας (ΚΕ.Λ.Ε.).

Τέλος το ΚΕ.Λ.Ε. εύχεται σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας υγεία, χαρά και δημιουργία για ολόκληρο το 2024.

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

17A Μαβίλη, Λάρισα

kelelarissas@gmail.com

Θα μας βρείτε

©2024 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.