Μπακαγιάννη Φωτεινή

mpakagianni.jpg

Φωτεινή Μπακαγιάννη

Η Φωτεινή Μπακαγιάννη γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1990 στη Λάρισα. Η καταγωγή της είναι απο τους Καλαρρύτες Ιωαννίνων, οπότε τα βιώματα της, την ώθησαν στον Ελληνικό παραδοσιακό χορό από πολύ μικρή.

Το 2007 εισήχθη στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), στα Τρίκαλα, όπου και επέλεξε την ειδικότητα των Ελληνικών παραδοσιακών χορών. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια τα οποία αφορούν  την εκμάθηση χορών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως επίσης σεμινάρια τα οποία αφορούν τη μουσικοκινητική και ψυχοκινητική αγωγή.

Το 2011 ξεκίνησε να διδάσκει σε διάφορους χορευτικούς συλλόγους της περιοχής, όπως επίσης άρχισε να διδάσκει στο Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών Λάρισας (ΚΕ.Λ.Ε), κάνοντας μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής σε τμήματα προσχολικής ηλικίας, παραδοσιακό χορό και τραγούδι σε παιδικά τμήματα και σε τμήματα ενηλίκων.

Επίσης διδάσκει και συντονίζει τα  Παραρτήματα του ΚΕ.Λ.Ε, στο Τύρναβο και το Κουλούρι Λάρισας.
Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις της ευρυτερης περιοχής της Λάρισας τόσο σαν χορεύτρια όσο και σαν υπευθυνη χοροδιδάσκαλος, συνοδεύοντας τα τμήματα στα οποία διδάσκει.

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2019 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.