Αλπαντάκη Άσπα-Μαρία

almpantaki1.jpg
almpantaki2.jpg

Αλμπαντάκη Άσπα-Μαρία

Η Άσπα γεννήθηκε το 1988.Η καταγωγή της είναι από τον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου Κρήτης από την πλευρά του πατέρα της και από το Ψυχικό Λαρίσης από την πλευρά της μητέρας της.Την αγάπη της για τον χορό της την μετέδωσαν και οι δύο γονείς της ως λάτρεις της παράδοσης  και κυρίως ο πατέρας της πλάι στον οποίο έμαθε τα πρώτα βήματα των χορών της Κρήτης.
Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , κάτοχος πτυχίου  BRONZE σε latin και ευρωπαϊκούς χορούς (βηματολόγιο FRED ASTAIR) και ενεργό μέλος παραδοσιακών χορευτικών ομάδων ανά την Ελλάδα την τελευταία δεκαετία.

LATIN

  • 2 Xρυσά μετάλλια στην κατηγορία all ladies latin  ομαδικό στο SALONIKA OPEN  με τη σχολή χορού Danza Fuerte.
  • 2 Χρυσά μετάλλια στην κατηγορία all ladies latin  ομαδικό στο ACROPOLIS OPEN  με τη σχολή χορού Danza fuerte.
  • 2 Χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες one dance rumba-one dance cha-cha στο 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ GALA ΧΟΡΟΥ στο Ιβανόφειο Θεσσαλονίκης με τη σχολή χορού danza fuerte.
  • Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία one dance cha-cha στο SALONIKA OPEN  με τη σχολή χορού danza fuerte.
  • Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία one dance jive σε αγώνες στη Βέροια   με τη σχολή χορού danza fuerte.
  • Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία one dance waltz στο  SALONIKA OPEN  με τη σχολή χορού danza fuerte.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Είναι από το 2012 μέλος και πρωτοχορεύτρια του παγκοσμίου φήμης κρητικού χορευτικού συγκροτήματος ΚΟΥΡΗΤΕΣ(υπό την καθοδήγηση του Εμαννουήλ Ν.Παττακού) με δεκάδες παραστάσεις  στο εξωτερικό (Αμερική, Κίνα, Αίγυπτο, Αυστραλίακ.α.) και στο εσωτερικό (Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κ.α. )
Την τελευταία δεκαετία παράλληλα με την εργασία της ως αναπληρώτρια δασκάλα έχει υπάρξει μέλος ποικίλων παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων και Λαογραφικών Ομίλων σε Αρκαδία ,Σκόπελο, Άνδρο και Αθήνα.(Ένωση Κρητών Αγίων Αναργύρων ,Φιλοπρόοδος Όμιλος  Γαυρίου Άνδρου κ.α.)
Έχει συμμετάσχει επί δύο συναπτά έτη με την  Ένωση Κρητών Αγίων Αναργύρων σε παραστάσεις της ΔΩΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ  παρουσιάζοντας κρητικούς χορούς.
Από τον Οκτώβριο του 2018 οπότε και επέστρεψε στην πόλη της Λάρισας έχει αναλάβει τα τμήματα των LATIN και κρητικών χορών στο ΚΕΛΕ Λάρισας.

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2019 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.