ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ : 1η Πανελλήνια συνάντηση όλων των Δασκάλων Παραδοσιακού Χορού & Χορευτικών Συγκροτημάτων

Image

Όροι & προϋποθέσεις συμμετοχής στη συνάντηση


Άρθρο 1
Η συνάντηση διοργανώνεται από το ΚΕ.Λ.Ε. και  διεξάγεται στην Παραλία της Κατερίνης στο 5* ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa. Σαν σκοπό έχει την συνεύρεση δασκάλων & Χορευτικών Συγκροτημάτων, παρέες πρωτοχορευτών-τριών & υποψήφιων δασκάλων χορού, από όλα τα μέρη της Ελλάδας & του εξωτερικού.

Άρθρο 2
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δάσκαλοι που διδάσκουν σε  χορευτικά συγκροτήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρέες πρωτοχορευτών-τριών & υποψήφιων δασκάλων χορού, καθώς και κάθε Σύλλογος ή Σωματείο με έδρα την Ελλάδα ή το εξωτερικό που σε αυτόν λειτουργεί Χορευτικό Συγκρότημα παραδοσιακών χορών.

Άρθρο 3
Κάθε δάσκαλος ή Σωματείο που επιθυμεί να συμμετάσχει στη συνάντηση, θα πρέπει αρχικά να έχει λάβει γνώση από τους παρόντες όρους συμμετοχής και εν συνεχεία να αποστείλει ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής. Τα στοιχεία που θα αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τις ανάγκες επικοινωνίας με το ΚΕ.Λ.Ε.

Άρθρο 4
Οι δάσκαλοι μπορούν να συμμετέχουν μεμονωμένα σαν άτομα ή και σαν παρέα, χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνουν κάποια εισήγηση. Επίσης όλοι οι δάσκαλοι θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ισότιμα  στην συζήτηση και την εξαγωγή συμπερασμάτων.
Τα χορευτικά συγκροτήματα θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα πρόγραμμα μέγιστης διάρκειας δεκαπέντε λεπτών (15’) συμπεριλαμβάνοντας και την παρουσίαση.

Άρθρο 5
Το ΚΕ.Λ.Ε. ως διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να προβάλει φωτογραφικό υλικό ή/και μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από την συνάντηση σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Άρθρο 6
Κάθε δάσκαλος ή Σωματείο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την σωματική και ταξιδιωτική ασφάλεια του ίδιου & των συμμετεχόντων μελών του. Ο διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει για ατυχήματα ή και σωματικές βλάβες που θα προκληθούν σε ενήλικα ή ανήλικα άτομα κατά τη συμμετοχή τους στη συνάντηση.

Άρθρο 7
Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει ή να ακυρώσει τη διεξαγωγή της συνάντησης για λόγους ανωτέρας βίας, για τους οποίους ουδεμία ευθύνη θα φέρει.

Άρθρο 8
Κάθε αίτηση που θα υποβάλλεται προς το ΚΕ.Λ.Ε. θα συνεπάγεται και την άνευ όρων αποδοχή των Όρων Συμμετοχής. Στις τιμές των συμμετεχόντων δεν συμπεριλαμβάνεται το ειδικό τέλος διανυκτέρευσης (3-4 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση) το οποίο είναι σε ισχύ από 01/01/18 και η εξόφλησή του γίνεται από τους διαμένοντες απευθείας στο ξενοδοχείο κατά την αναχώρηση.

Άρθρο 9
Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής Δασκάλων & Χορευτικών είναι η 24η Μαρτίου 2023. Στη συνέχεια το ΚΕ.Λ.Ε. θα επιλέξει τα χορευτικά συγκροτήματα.

Άρθρο 10
Για τους δασκάλους δεν θα υπάρξουν αποκλεισμοί. Για τα χορευτικά συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν στην συνάντηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις συμμετοχής, ενώ προτεραιότητα θα έχουν οι σύλλογοι άνω των 35 ατόμων & όσοι επιλέξουν περισσότερες ημέρες διαμονής. Το ΚΕ.Λ.Ε. θα φροντίσει το δείγμα των χορευτικών να είναι αντιπροσωπευτικό από κάθε περιοχής της Ελλάδος, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλότητα.

Άρθρο 11
Οι δάσκαλοι & τα χορευτικά που θα επιλεχθούν θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικά από το ΚΕ.Λ.Ε. Μέχρι της 31/3/23 θα πρέπει ο κάθε δάσκαλος ή το χορευτικό να καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕ.Λ.Ε. (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 397/296095-84  ή μέσω e-banking  GR9401103970000039729609584) το 30% του συνολικού ποσού συμμετοχής ώστε η συμμετοχή να θεωρείτε έγκυρη και κατοχυρωμένη. Μετά την κατάθεση θα πρέπει να στείλει το αποδεικτικό συναλλαγής στο email του ΚΕ.Λ.Ε. για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σε περίπτωση που κάποιο χορευτικό ακυρώσει τη συμμετοχή του λόγω κολλήματος, την θέση του θα πάρει το πρώτο επιλαχών χορευτικό όπως θα προκύπτει από τις αιτήσεις συμμετοχής. Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής δασκάλων ή χορευτικών συγκροτημάτων καμία προκαταβολή δεν θα επιστραφεί λόγω της αποζημιώσεως που θα πρέπει να δοθεί για την δέσμευση των δωματίων διαμονής. Παράλληλα κάθε δάσκαλος & χορευτικό θα πρέπει να καταθέσει μέχρι την 14/4/23 την δεύτερη δόση του ποσού συμμετοχής (30%) στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕ.Λ.Ε. Η εξόφληση του ποσού (40%) θα πρέπει να κατατεθεί πέντε (5) ημέρες πριν την έναρξη της συνάντησης ή επιτόπου την ημέρα του ερχομού σας.

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2023 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.